vimsig.com

it’s friday bitches

Halvdag på praktiken idag och solsken gjorde att jag fick en fin blick på mina mycket skitiga golv när jag kom hem. Katterna har börjat det vårliga håravfallet och det dras ju in en massa annat skit också när man har katter, en sandig och sörjig gård och dessutom släpar in ved att elda med. Så jag dammsög lite. Det hade liksom gått så pass lång tid att jag inte ville sätta igång robotdammsugaren för det skulle bara innebära att jag skulle få klippa loss borsten ur allt katthåret. Det funkar bättre om man kör den oftare så att det inte hinner bli så mycket mellan gångerna.

Nu slappar jag och väntar på att Mattias ska släpa sig hem från jobbet så att vi kan äta. Även om han ofta tänker att han ska sluta lite tidigare på fredagarna så brukar det sällan bli så eftersom han samtidigt tänker ”bara ett lass till”. Man kan ju inte direkt påstå att han är den typen som tar halvdagar före helger eller så.

#6/100