vimsig.com

i afton inställt

Vi dissade brasan i år. Kallt och blött så ingen av oss var sugna. Vår ansträngning la vi på att fixa lite god mat här hemma och nu slappar vi i soffan precis som vilken annan kväll som helst. Inga bilder på brasa här inte. Jag kan hänvisa till tidigare år istället.

Det känns inte helt fel att de två 15-åringarna, dvs C och hennes kompis S, väljer att vara hemma också. Man vet ju själv hur man var i den åldern, men de här två tjejerna är verkligen lugna. De har suttit och gjort halsband och så pratar de musik och äter chips. Så lugnt att vara förälder när de är så här. Med lite flyt så håller det i sig. Peppar peppar…

#61/100

2 Comments

  1. Saija

    Jag hade också två tonårstjejer hemma igår kväll och det tackar jag vädret för! :)

    1. Maria (Post author)

      Dåligt väder är föräldrarnas bästa vän. Fast jag misstänker att de här två hade varit mest hemma ändå. :)

Comments are closed.