vimsig.com

myggjävlar

Kan vi prata om det här att jag redan hunnit få drygt 20 myggbett? Hur kan det ens vara möjligt den här årstiden? Och varken Mattias eller C har fått ett enda utan det är bara mig myggjävlarna tycker om. Jag är frustrerad och less för jag får stora bulor och det kliar så infernaliskt att jag kliar mig tills jag blöder.

Jag har funderat på det där med nån apparat för att hålla dem borta och det är iofs trevligt, men det vore ännu bättre med en portalare lösning. Något som tog bort klådan till exempel. Så slipper jag släpa på en liten apparat var än jag ska. Jag har läst att Kestine ska funka mot myggbett, men jag kan ju inte äta sånt i flera månader heller. Jag har svårt att tänka mig att det vore en bra lösning. Så nu googlar jag. För en sommar till där jag river och klöser mig konstant orkar jag inte med.

#43/100