vimsig.com

vi tar en vända åldersnoja då

Jag har ju börjat åldersnoja en hel del. Det har delvis att göra med Maria 4.0 som äger rum i november, men också med att C blir större och större. Hon går ut nian om bara ett par månader och idag fick hon det preliminära intagningsbeskedet för gymnasiet. Det finns annat som påverkar också och jag lurar på om det ska få en egen kategori här, men jag har inte bestämt mig ännu.

Min ålder går inte alls ihop med hur jag känner mig. Jag känner mig väldigt mycket yngre inuti än vad körkortet skvallrar om. Kommer jag någonsin att känna mig vuxen?

#42/100

2 Comments

  1. Saija

    Egen kategori? Du kan inte säga A men inte B så nu är det bara att tala om! :)

    1. Maria (Post author)

      Haha. Fast du vet ju redan vad det handlar om. Jag har bara inte skrivit om det här. :)

Comments are closed.