vimsig.com

en hund med tummar

Knallade ut för att försöka ta lite kort på natur och katter idag. Kom in med en del suddiga eller på annat sätt misslyckade kattbilder. Mest misslyckade eftersom Femman envisades med att springa fram och stryka sig mot mina ben när jag försökte ta kort på honom. Men jag fick fina bilder på en hund. Låt mig presentera Isa. Isa är en Norsk lundehund som tillhörde en vän till mina svärföräldrar. När han gick bort i cancer fick hon flytta hem till en bekant här i byn. Så nu promenerar hon förbi med jämna mellanrum och får katterna att skjuta ragg och titta misstänksamt på henne. Hon är cool, för hon har tummar på alla tassarna och ser ut som en liten räv.

hunden Isa

Annars sitter jag och spånar på ett utkast på min rapport om praktiken som ska skrivas senare. Ska fundera ut en plan på vad jag vill undersöka och hur så att jag kan få feedback på det sen. Nu måste jag bara komma på nåt vettigt att undersöka. *kliar mig i huvudet*

#33/100