vimsig.com

två klara, en kvar

Jag har den här veckan lämnat in två inlämningsuppgifter så med start imorgon är det dags att ta itu med tentan. Jag är inte sådär jätteupphetsad över det, men det måste ju göras. Det känns skönt att ha betat av de uppgifter som släpade efter iaf. Nu hoppas jag att jag är godkänd så blir jag ännu lyckligare.

Jag är ohyggligt trött nu. Jag har varit uppe sen strax efter fyra på morgonen när jag klev upp tillsammans med Mattias eftersom han skulle åka upp till fjällen för lite skoteråkning. Med tanke på hur den här vintern har varit så var det typ hans enda chans att få åka lite. Jag hoppas faktiskt på en bättre vinter nästa år med isar som håller och tillräckligt med snö för att vi ska kunna åka en del skoter kring stugan. Här hemma med om det går. Och om min kropp tillåter. C säger iaf att hon vill ta förarbevis för skoter och det låter väl klokt så att hon också får köra. Det kommer att bli jättebra.

Nu lite sömn så att hjärnan får vila sig lite.

#21/100