vimsig.com

allmänt pladder

Jag skrev klart min del av grupparbetet inatt och eftersom alla andra också var klara så skickade vi in det. Mer än ett dygn före deadline och det känns ju fantastiskt bra. Jag har ett par andra uppgifter som släpar så jag fokuserar på det nu innan nästa uppgift släpps. Dags att komma ikapp lite. Hela hösten klarade jag mig utan att släpa efter så det är mitt mål att släpigheten på den här kursen ska vara en engångsgrej.

Jag hade fint sällskap när jag skrev inatt iaf. Katterna turades om med att ligga här bredvid mig och distrahera mig med skitsöthet.

2014-03-06 00.19.08-2 2014-03-06 02.25.49

I helgen tänkte jag att vi skulle få upp taklister i gästrummet också. Vi har så lågt i tak så jag behöver få upp dem innan jag kan sätta upp gardinstängerna. Gardinstängerna kommer ju att sitta så långt upp mot taklisten det bara går. Sen är det bara att sätta upp gardiner och så är det färdigt.

Tanken är att förutom gästsängen så ska min symaskin bo där inne. Det plus såna där saker som garner, tyger och annat pysselmaterial som tidigare fått bo i vårt sovrum. Dessutom tänkte jag att vi ska flytta in träningscykeln dit. Det blir fantastiskt att få ordning på förvaringen här hemma. Måste komma ihåg att fota när det är klart så får ni se.

#6/100