vimsig.com

en grej jag skulle vilja lära mig.

Det finns ju många saker jag skulle vilja lära mig men eftersom mitt bäst före-datum har gått ut för att lära mig dansa balett så tänkte jag att man kanske skulle sikta på något som går att uppnå. (För att inte tala om den fysiska aspekten av det. Jag kan ju inte dansa alls nuförtiden.)

Så jag är kluven mellan två olika saker som poppar upp. Antingen skulle jag vilja lära mig spela ett instrument eller så vill jag lära mig ett språk. Så frågan är lite elbas eller japanska? Gitarr eller spanska? Piano eller franska?

Jag tänker mig iaf att när jag pluggat klart och skaffat mig det där braiga jobbet jag studerar för så kanske man skulle kunna plugga lite språk vid sidan om, lite på halvfart eller så. Det är en sak som är realistisk att uppnå känns det som. Men vilket språk bör jag välja?