vimsig.com

nyårsafton – nu i mer pensionärsartad version

IMGP7049

Man kan ju inte anklaga oss för att vara vilda partymänniskor inte. Nyårsafton i år var en mycket lugn tillställning. Delvis för att svärfar fyllde 70 och vi spenderade en hel del av dagen där med att äta smörgåstårta, delvis för att vi inte direkt hade någon fest att gå till.

Vi åkte iaf hem till Thomas och Annelie för att vänta in tolvslaget i sällskap med ost och kex. Jag och C fotade fyrverkerierna tvärs över sjön och sen efter det när värdarna aka småbarnsföräldrarna behövde få lite sömn innan de två virvelvindarna aka barnen vaknade så for vi vidare hem till andra kompisar som hade fest och satt där och pratade en liten stund.

Mycket lugnt, mycket stilla, mycket moget. Inte för att det är något fel på att vara lite omogen, men i det här fallet med mitt ryggskott så gjorde det då inget att samla vuxenpoäng.

IMGP7036

2 Comments

  1. Fifi

    Skål för pensionyår säger jag!

    1. Maria (Post author)

      Ja jag har ingenting emot pensionärsnyår. Men jag hade inte fräna nyårsfester när jag var yngre, så jag känner det lite som om jag hoppat över ett steg. :)

Comments are closed.