vimsig.com

kolla! här är en bild jag gillar som jag hittade i min telefon.

Första utmaningen var ju att rota i telefonen för att hitta en bild. Det första som slog mig var ju att jag fotar samma motiv mycket. Alltså jag fotar inte bara katterna mycket utan jag tar flera bilder vid varje tillfälle vilket gör att jag har typ fem i stort sett identiska bilder på Norpan när hon ligger på våran säng eller fyra identiska bilder på Femman när han ligger i C’s famn. Jag skulle spara så mycket plats om jag bara valde ut den bästa bilden och raderade en massa dubbletter.

Hittade en bild som inte var på en katt iaf och jag tänkte att det var ett stort nog trendbrott för att jag borde publicera den. Det finns ju ett Twitter-konto som heter @facespics (ett av många på samma tema gissar jag) och när jag en dag stod på IKEA så hittade jag också ett ansikte på en pryl. Närmare bestämt på en väska. Nog ser det lite kul ut?

väskan har ett ansikte