vimsig.com

falun-stockholm-göteborg-stockholm-falun

Jag har varit ute och rest litegranna. Jag åkte obscent tidigt i onsdags morgon ner till Stockholm för att möta upp Mia. Vi skulle nämligen ner till Göteborg för att titta på Depeche Mode. Andra gången i år vi såg dem och vi kom lite försent på att vi ju borde varit ner till Malmö och sett dem också. Det kunde ha blivit konsertvärldens hattrick.

IMG_1914

Konserten var fantastisk! Stämningen var fantastisk och vi hade riktigt bra platser. Allt frid och fröjd förutom att Mia höll på att bli vansinnig på en kille framför som viftade med ett finger i luften hela tiden, så på var och varannan bild Mia tog var det ett blaffigt finger i vägen.

YouTube Preview Image

En del människor har ifrågasatt varför man väljer att se ett band två gånger på samma turné. (Vi såg dem ju i Globen i juni också.) Svaret är ju uppenbart. För att de är så bra helt enkelt!

Sen har vi hunnit gå på bio, Mia har lärt mig att Subway är typ det godaste som finns, haft lite sightseeing i Göteborg, pladdrat massor, skrattat massor, snarkat ikapp osv. Tre skitbra dagar med en fantastisk vän helt enkelt. <3

IMG_1906

IMG_1913

IMG_1915

IMG_1922

2 Comments

  1. Fifi

    Asså, jag hade gärna sett dem typ 100 gånger på samma turné!

    1. Maria (Post author)

      Ja jag känner lite samma sak. Är så jäkla glad att vi åtminstone fick till två gånger. :)

Comments are closed.