vimsig.com

danstävling och kurspoäng

Igår var det dansklubbstävling för C så jag spenderade tre och en halv timme med att sitta och titta på barn och tonåringar som dansade allt från disco och hiphop till salsa och swing. Både jag och C var överens om att hon dansade bättre den här gången än på hennes första tävling i våras. Tyvärr räckte det inte för att gå vidare. Men hennes kompis M gick vidare hela vägen till finalen och då var vi ju tvungna att stanna kvar och titta på hur det gick för henne. Tyvärr ingen medalj, men jag tyckte att hon borde fått det för hon dansade bra.

Idag upptäckte jag att de rapporterat in poängen från kursen som vi läste första halvan av terminen. Och jag har fått VG!! Väl godkänd i statsvetenskap och ekonomisk historia! Jag är så lycklig att jag bara vill hoppa upp och ner! Sweet! Plus att jag nu har mina första 15 poäng inrapporterade. Så skönt!

kursen