vimsig.com

ett fyrfaldigt leve för mig

Ett år äldre, ett år klokare. Hoppas jag iaf. En bra födelsedag blev det iaf.

Jag har fått frukost på sängen av Mattias. Jag har blivit kramad ett flertal gånger av Mattias, C och mina föräldrar. Jag har pratat med min far på telefon, en slags dubbelgrattis för fars dag/födelsedag. Jag har blivit bjuden på jättegod mat och jag har fått välja tårta helt fritt. Jag är ruskigt nöjd med det hela.

Inte en bild har jag tagit tyvärr. Fattar inte att jag inte ens halade fram kameran och tog en bild på tårtan. Min fina skapelse liksom. God var den iaf. När det nu var jag som fyllde år gick jag lös med marängbottnar, chokladmousse och hallongrädde. Men inte en bild. Det måste ju rimligtvis betyda att jag måste göra den igen och ta en bild.

Nu njuter jag av att bara sitta stilla och göra ingenting. Imorgon är det dags att lyfta böckerna och sätta fart med pluggandet. Det här kommer nog att bli jättebra.