vimsig.com

katter, studier och ett jäkla rännande till Säter

IMG_20131002_222507 IMG_20131006_210851

Det känns som att mitt liv har kommit in i en ny version av rutiner. Nu när jag pluggar hemma så pratar jag absolut mest med katterna känns det som. Det är lite skönt att ha dem hemma iaf. De är rätt trevligt sällskap när man inte kommer ut något. Och alla tycker de bättre om mig än om varandra. Utom möjligtvis Femman som gillar alla men som rätt ofta blir snäst åt av mor eller systrar.

IMG_20131007_225700 IMG_20131002_075859

Jag pluggar, läser, stryker över massor med överstrykningspenna och antecknar tills handen krampar. Panikar över skrivuppgifterna och våndas innan duggorna. Fast hittills har jag klarat mig. Peppar peppar. Mitt största problem är fortfarande att skapa struktur och ordning. Att inte skjuta upp när det känns trist. Och tro mig, kommunpolitik kan vara skittråkigt.

Så flaxar jag ju fram och tillbaka till Säter titt som tätt nu. Kommer nog att känna att den vägen är rutin snart för nu vankas det besök hos psykolog för att prata om hur smärta påverkar och sen ser det ut som att det blir rehab varje vecka under en period. Få se hur det ser ut med datum och planer för allt annat i livet.

2 Comments

  1. Saija

    Låter som att vi behöver ses och fika någon dag? Sitter ju ensam hemma hela dagarna jag med. Kram!

  2. Maria (Post author)

    Ja det tycker jag absolut att vi ska. Det blir på tok för sällan och det är ju jättedumt. :kopp:

Comments are closed.