vimsig.com

det sköna med att kunna ta helg

Jag har våndats över provet vi hade igår. Det kändes som att allt jag läst bara passerade genom huvudet utan att lämna avtryck. Till slut satte jag mig ner och tittade genom föreläsningarna igen och hoppades att det skulle räcka. Tydligen fastnade nåt iaf för jag skrev godkänt på provet. När jag var klar med det satte jag mig och fortsatte med vår skrivuppgift. Egentligen har vi deadline imorgon men jag ville hemskt gärna bli klar innan helgen så att jag fick vara ledig ett par dagar innan det är dags att dra igång med nya uppgifter.

Distanspluggande är svårt när man inte har struktur och pli på sig själv. Men jag har överlägset sötast pluggsällskap iaf.

IMGP6517

Idag har vi passat på att finåka lite i Impalan innan det är dags för att ställa undan den för säsongen. Hösten är vacker nu så länge det finns färg på träden. Ikväll kanske vi till och med ska ut på lite roligheter eftersom det är pubkväll i bygdegården. Sånt som man kan ha tid med utan att känna samvetet bråka när man är klar med pluggandet. Jag tror inte att jag alltid kommer att ha det på det viset så det är bra att passa på.