vimsig.com

den eviga kampen mot flygfäna

De där bananflugorna alltså. Det finns inte ord för att beskriva hur äckliga jag tycker att de är. Senare halvan av sommaren brukar innebär att jag konstant har en flugfälla (saft, ättiksprit och en droppe diskmedel) stående på diskbänken. Dessutom kan man ju inte ha en fruktskål stående normalt så vi kör den här varianten. Det är vår variant att räcka lång näsa åt flugorna. Ha ha vår frukt och ni kan inte nå den!

IMGP6427

2 Comments

  1. Jessica

    Ja alltså vad är det med blomflugorna i år! De är så jäkla många och man kan inte ha något framme!!

  2. Maria (Post author)

    Mina föräldrar har satt lock på godisskålen. Det är första gången jag har sett det. Själv är jag less på att de flyger in i kylskåpet när man öppnar det så nästa gång man öppnar kommer det ut nån. Känns så ofräscht även om allt ligger i förpackningar där inne. :down:

Comments are closed.