vimsig.com

en sån där lugn lördag

IMG_20130907_135445 IMG_20130908_001158

Idag hade jag tänkt följa med Mattias på DAK-marknaden på Lugnet men när han väckte mig i morse var jag knappt kontaktbar. C var ju på Yohio i Örebro igår och hon kom inte hem förrän strax före klockan 2. Tydligen klarar den här tanten inte av såna sena nätter så Mattias fick åka själv på marknaden.

När han kom hem hade han köpt en moppe. C fyller ju 15 snart så tanken är väl att hon ska få utöka sin rörlighet lite. Sen kan det ju hända att Mattias hade lite för kul med mopeden… Nåväl, det blir nog bra när den är tillfixad. Den startar och går iaf. Inte illa alls för det dessutom mycket låga priset.

Ikväll är Mattias iväg och umgås med kompisar. Badtunna och poker stod på schemat tydligen. Så jag släpade ut tonåringarna från rummet för att se på film med mig. Vore ju trist att se på Dark Shadows ensam.