vimsig.com

det här med självdisciplin typ

Det är svårt att plugga på egen hand. Allt för ofta tryter självdisciplinen och jag finner mig själv twittrandes eller så kollar jag på första halvan av finalen i So You Think You Can Dance. Men jag har iaf läst lite, kollat på en föreläsning och antecknat tills handen inte längre ville vara med om det. Imorgon blir det mer läsning och sen repetition tills det förhoppningsvis sitter till duggan på fredag.

Jag börjar iaf fundera på om jag ska ta med mig böckerna ut och plugga på andra ställen. Mest för att komma ut och få frisk luft under längre tid än det tar mig att hämta posten, men också för att se lite folk. Eller så ska jag varva pluggande med att ut och fota lite nån dag. Nåt måste jag iaf göra. Jag kan inte bara sitta här. Även om katterna är söta och jag har bra tillgång till Oboy.

IMGP6388