vimsig.com

lastbilar, kranar och fler lastbilar

IMG_20130816_141511

Igår följde jag mer upp på mässa i Ljusdal. Det var Mittia: Skogstransport och jag har aldrig varit med på den förut så det var kul att se och jämföra med Elmia Lastbil som jag varit med på ett par gånger. Nu är det bara SkogsElmia som fattas tror jag.

Förut när jag har varit med så har det mest varit kul att följa med och titta. Den här gången såg jag på det ur ett personligare perspektiv. Jag försökte se det ur ett jobbsökar-perspektiv. Vad kan jag klara av rent fysiskt att göra? Kan jag hitta något som funkar och vad behöver jag för utbildning för att göra det? Spännande som sagt.

Mattias chef roade sig också med att dela ut dricka med hjälp av kran. Sånt som man kan göra om man har koll på sin krankörning. Väckte en del uppmärksamhet så det var kul. Snyggaste kastet med dricka som Mattias fångade fick jag inte med på film tyvärr. (Om videon inte syns så uppdatera sidan så borde den dyka upp.)

Idag är jag trött och har dessutom väldigt ont eftersom jag naturligtvis gick och stod för mycket igår. Jag hade ju bra skor på mig tack och lov så jag slapp ont i fötter och ben. En liten seger för sunt förnuft. Om jag nu bara kunde vara förnuftig nog att inte stå och gå en massa. Och med en massa menar jag längre än tio minuter i stöten. Skitkropp.