vimsig.com

skorna jag borde haft på mig nere i stockholm

2013-07-25 18.30.45

Shoppade idag. Jag har ju så svårt att hitta skor som passar eftersom jag har så breda fötter men nu hittade jag ett par som inte bara var breda nog utan också stadiga nog att hålla mina rangliga fotleder i schack. Reebok Trail är tydligen det vinnande konceptet för mig. Enligt säljaren är Reebok breda i lästen och dessutom slapp jag se ut som om jag doppat fötterna i tre hinkar färg. Skomodet nu passar oftast inte mig som vill ha mer diskreta skor.

1 Comment

 1. Linda M

  Haha, jag känner igen mig i varje ord du skriver Maria =)

  Och just det där med miljarder olika färger på skorna, och gärna neonfärger *spy*

  Nä, SKITSNYGGA skor du hittat. Själv blev det Adidas faktiskt, som också är bra för breda fötter =)

  Kram på dig <3

  :luv:

Comments are closed.