vimsig.com

trädgårdsskötseln går som en dans

Knepig helg det här. Jag har efter en veckas problemfritt ätande av nya medicinen drabbats av alla vanliga biverkningar. Och inte litegrann utan på ett sätt som får mig att bara vilja ligga i sängen och gråta. Det sägs att det ska gå över efter ett tag. Just nu vill jag mest ta reda på hur lång tid för det är det som avgör om jag pallar med att fortsätta medicineringen.

Idag har varit värsta dagen, men igår tog jag mig in till stan för att titta på C när hon skulle tävla i dansskolans klubbmästerskap. Hon dansar streetdance. Det var första gången hon var med så det var kul att se hur det går till. Och jag är lite tacksam att hon inte dansar disco. Eller mest är min mamma tacksam, för det är hon som skulle få sy danskläder med massor av paljetter på annars och mamma hatar att sy i tyger med paljetter. Med streetdance funkar det ju med vanliga kläder.

När jag kom hem roade vi oss med att fixa i trädgården lite. Vanliga människor kanske finlirar, men när vi ska ta bort kvarvarande delar av en vanskött hallonhäck och diverse höga växter av okänd sort så tar vi fram traktorn. Mattias fixade undan och nu ska vi bara slänga ut lite gräsfrö också för att gräset ska ha en sportslig chans mot mossan.

IMGP5175

Man kanske kan lista ut att vi inte bryr oss sådär jättemycket om trädgården. Mest vill vi bara ha det så enkelt som möjligt. Nu tror jag att det kommer att se bättre ut med gräs än det gjorde med vanskött buskage.