vimsig.com

jag är så extremt mätt

toppstugan på romme alpin

Ikväll har vi varit till Romme Alpin för att äta julbord i deras toppstuga. So otroligt stämningsfullt med all snön där uppe och toppstugan påminde lite om ett pepparkakshus. Man får åka bandvagn upp och ner och det lutar ganska rejält bitvis.

Maten var jättebra och det fanns ett mycket bra utbud. Servitrisen sa att de rekommenderar sju tallrikar per person men då får man inte ha så mycket på tallriken som vi hade. Vi åt tills vi mådde illa iaf och sen rullade vi ut och tog bandvagnen ner igen.

Fantastisk service iaf. De var mycket snabba på att hämta använda tallrikar och se till att man hade det man behövde. Så var de väldigt trevliga också. Nu pratade de andra om ett annat ställe att testa också, men nog tror jag att vi kommer att återkomma till Romme alltid.

snökanon möter träd