vimsig.com

när man tappar inspirationen

Det är inte bara inspirationen för bloggandet som saknats på sista tiden. Jag har inte rört min kamera över huvud taget och jag får inget vettigt gjort känns det som. Jag har tusen idéer men hjärnan är distraherad av annat.

Nåväl, det är sommarlov nu. Dottern passar på att besöka sin far innan vi ska ner till Göteborg och se på Madonna. En resa som innebar att vi var tvungen att inte bara hitta någon som matar katterna utan som gärna bor här och har koll på dem. Mamma har tack och lov lovat att bo här medan vi åker bort. Dels känns det skönt att huset inte är tomt och dels tror jag att småkatterna behöver den kollen. Om vi säger så här: Jag tror inte att det är en slump att man brukade ge bort katter vid åtta veckors ålder förut. Imorgon fyller de tio veckor och de är högt, lågt och överallt. Tur att de är söta för de driver mig till vansinne. Kökssoffan är ständigt full med jord eftersom de välter blommorna, tapeterna får ta stryk på en del ställen och de har väldigt vassa klor och tänder.

Midsommar firades lugnt. Jag var nykter och körde bil både fredag och lördag. Eftersom jag i början på veckan var tokförkyld och fortfarande inte var helt återställd så var det väldigt skönt. På fredagen var vi hem till vänner och bara satt där och pratade. Samma sak på lördagen. Inga stora arrangemang med grillning och sill. Inte en massa som skulle organiseras eller fixas. Tidigare är har vi grillat med vänner och det brukar också vara kravlöst och bra.

Nu ska jag se om jag kan hitta info om vaccination av småkatterna. Jag blir ratad i veterinärens telefonkö hela tiden vilket är lite frustrerande. Känns som att de har mer att göra nu. Kanske veterinärer har högsäsong på somrarna?

1 Comment

  1. Petra

    Skönt med kravlöst midsommarfirande… var samma här… en kompis kom över på kvällen och vi satt o snackade bara..

Comments are closed.