vimsig.com

sammanfattning från dålig bloggare

Fattar inte varför det är så svårt att öppna upp wp och skriva några rader då och då. Jag borde hänga med kameran hos kattungarna och plåga er med massor av filmer och bilder på dem. Istället känns det som om jag inte har energi eller lust alls.

Kattungarna har hunnit fylla fyra veckor under veckan som gick. I början på veckan började de ge sig ut utanför bolådan och halkade runt på golvet utanför. De bestämde sig också för att testa att gå på lådan och hittills har det inte skett några olyckor utanför, peppar peppar ta i trä. Lilla Femman tyckte också att det var en god idé att sova där. Hittade honom ihoprullad där ett par gånger. Lite oklart om man blir sugen på att kramas med en katt som sover i kattlådan…

I fredags var jag till IKEA med mina föräldrar. De ska ju bygga om köket i sommar så nu var det planering som gällde. Det kommer att bli en del förändringar men det kommer att bli bra sådana. Deras hemläxa nu är att gå hem och kontrollmäta allt så att vi vet att allt stämmer innan det är dags att beställa alltihop.

Fredag kväll spenderade vi med att umgås med vänner, spela kort och småäta. Inte helt fel alls. Enda problemet var ett en kompis tänkte dra upp mig från stolen. Och hon drog i min högra arm vilket ju är lite opraktiskt eftersom min högra axel fortfarande inte har läkt. Enligt sjukgymnasten var det nog ytterst nära att hon råkade dra den ur led, så jag skrattar mig lycklig att det stannade vid att det blev uttänjt och ont. Har haft grymt ont sedan dess. Idag är det något bättre, dels för att jag äter Panodil nu.

I lördags var jag på fest hos fina Smulgubbe. Käkade paj, drack öl och skrattade tills vi hade kramp i käkmusklerna. Fick träffa en del twittrare som jag tidigare bara pratat med via twitter och en del annat folk med. Det var hur kul som helst!

Igår var jag in och testade gymmet hos sjukgymnasten. Tanken är att jag ska vara där en gång i veckan och nere på bassängträning en gång i veckan. Båda träningsformerna är sköna, så det låter bra tycker jag.

Så då är ni uppdaterade på vad som hänt den senaste veckan. Bilder på kattungarna kommer sen.