vimsig.com

dagen i mobilen

väntrummet på akuten falu lasarett

Tog en sväng in till jouren för att kolla om jag har urinvägsinfektion. Första provsvaret visade ingenting, få se vad svaret på odlingen säger.

voltaren champinjoner för grillning

Nu får maken smörja min ländrygg med Voltaren Gel med jämna mellanrum. Panodil har inte haft någon effekt på smärtan, men Voltarenet lindrade lite tyckte jag. Det gör visserligen ont hela tiden, men det tog liksom udden av det hela lite.

Jag har tagit det lugnt mest sen. Mattias var lite mer aktiv och gjorde klyftpotatis och grillade kött. Mitt bidrag var att trä upp champinjonerna på grillspett. Det och så gjorde jag lite sallad. Det kom en del vänner hit och det va skönt att bara sitta och prata. Även om jag inte ens sitter bekvämt nu när ryggen är så värdelös.