vimsig.com

fotokurs i regnet

slussen

Igår var det dags för fotokurs igen. Vi möttes vid Slussen för att fota vatten. Tanken var sen att vi skulle fortsätta fota där ute, men regnet var ihärdigt och vi blötare och blötare. Så vår lärare tyckte att vi skulle söka skydd inomhus istället. Vi åkte upp till Lugnet för att kolla om vi kunde hitta några roliga idrottsutövare att fota.

brasiliansk jujutsu

Första sporten visade sig vara något så ovanligt som brasiliansk jujutsu. Nu har jag inte sett mycket av det men de spenderade mest tiden med att rulla runt och brottas. Något som förde tankarna till ungar som brottas. Det är möjligt att det är mer action annars och att vi missade den delen helt.

innebandy

För att få fota något med lite mer fart knallade vi ner och fotade tjejerna som tränade innebandy istället. Mer fart och fläkt där. Däremot är jag inte riktigt sams med autofokusen på kameran. Nästa grej att ta sig an det.