vimsig.com

varning för gnälligt inlägg

Jag är så extremt less på att sitta här med mitt trasiga ben och min trasiga axel. Jag är rastlös och vill komma ut, men det är bökigt och svårt att gå när det är halt och mitt ben inte funkar som det ska. Jag ä livrädd att ramla och göra mig illa mer. Det läker liksom sakta nog ändå.

Utöver det har jag Sveriges fulaste utväxt. Jag har färg hemma, men klarar inte att färga håret själv pga axeln. Jag överväger att gå i ide för jag kan ju inte ha mössa hela tiden och det ser rätt vidrigt ovårdat ut nu. Jag hade en kompis som skulle komma och färga det åt mig, men sen var hon sjuk och kunde inte komma. Och håret fortsätter se hemskt ut.

Jag känner mig ensam och isolerad och även om jag kravlar mig ut till bilen så har jag inte den blekaste om vart jag skulle åka. Jag skulle behöva fota en del, men har ingen inspiration om vad eller vart jag ska göra det. Dessutom har jag drömt mardrömmar tre nätter i rad som fått mig att vakna gråtfärdig och förtvivlad. Skit.

Nu tänker jag lägga mig på soffan och sova eller nåt.

3 Comments

  1. Saija

    Kan du inte komma till mig nån dag i nästa vecka då (inte måndagen för då flyttar vi ju) så kan jag färga håret på dig och sen kan vi ta oss en fotolektion :) och kanske gå ut eller åka nånstans och fota? :luv:

  2. Maria

    Ingen dum idé alls. Lysande! Jag kommer jättegärna. Vi får prata ihop oss om nån dag som passar. Gulle dig! :kiss:

  3. saija

    :smug: :up:

Comments are closed.