vimsig.com

aktiv tisdag

Gårdagen blev aktiv vilket känns av lite i knät idag. Dessutom toppade jag det med att sträcka på mig i morse och sen böja knät rejält. Nåt som inte funkar nu när det gör ont och jag inte kan böja det mer än ca 90 grader.

Det är irriterande att inte kunna använda kryckorna nu. De funkade bra för att avlasta knät när man skulle gå lite längre sträckor. Men nu vill ju inte axeln funka vidare bra och då går kryckorna bort. Jag har svårt nog när jag inte kan ha armen i en del vinklar utan att det känns som att axeln ska hoppa ur led.

kursledare in action

En av sakerna som var rolig igår var iaf fotokursen jag börjat på. Jag har börjat från början med grunderna och även om jag inte är nybörjare så missar man alltid något när man skippar instruktionsboken och lär sig själv som jag gör. Det här kommer att ge mig massor tror jag. Och hittills idag har jag plågat katten med att testa nya kunskaperna. Och ja, han har hårat ner massor i kökssoffan.

kisse

3 Comments

 1. saija

  Stackare, jobbigt att inte kunna använda kroppsdelarna! :deppad:

  Men, vad är det för fotokurs du börjat? Låter spännande! :)

  Kramiz

 2. saija

  Förresten, du har inga inbjudningar till Pinterest? :p

 3. Maria

  Skitjobbigt. Det är så hindrande när det är två delar som är trasiga. Annars kan man ju kompensera med armarna när ett ben är trasigt osv.
  Fotokursen är grundkurs på Medborgarskolan. Mycket kul att lära sig komma överens med kameran.
  Skickar inbjudan till dig. :)

Comments are closed.