vimsig.com

häck väck äckligt snor

I början på veckan var jag helt däckad. Det rann utan uppehåll från både näsa och ögon. Jag kunde inte ha lampor igång och knappt ens titta på mobiltelefonens skärm eftersom mina ögon inte pallade med ljuset. Att sitta vid datorn var inte att tänka på.

Tack och lov verkar det ha gett sig nu. (Peppar peppar *knackar mig själv i skallen*) Snoret är nu av den segare sorten och mina ögonlock har gått tillbaka till normal tjocklek igen. Har firat det med att vara mer aktiv. Igår var jag först hem till Towe med en bok som hon behövde låna. Sen på eftermiddagen skjutsade jag svärmor till affären eftersom hon inte fick igång sin bil.

Idag har jag varit till körskolan med fika för att fira att det är två år sedan jag klarade uppkörningen. Naturligtvis är de på körskolan nöjda med den här traditionen (jag var ju dit förra året med) så jag är nog välkommen varje år. Alla ursäkter är bra ursäkter för att fika. Två år betyder dessutom att prövotiden på körkortet är slut nu. Inte illa.

På kvällen har jag hunnit med föräldramöte också. Tydligen är dotterns klass en pratig klass och det var det som var huvudfrågan idag. Nu känner jag mest att jag bara vill sitta ner imorgon. Kanske kolla på film och ta det lugnt. Man är ju inte överenergisk direkt efter en förkylning.