vimsig.com

snö snö snö!

Helgen har varit härligt lugn. Skönt det när man är nytatuerad och har en öm och Bepanthen-kladdig arm. Lördagen spenderades med El Clásico och pizza. Så passade jag på att vara chaufför och hämta julbordsätande kompis inne i stan.

Idag har vi varit upp till stugan för att kolla snödjupet. Det börjar suga lite av längtan efter skoteråkning nämligen. Vi glömde tumstocken hemma, så mätresultatet blev ”ett halvt fälgkors”. Eller om man mätte snön ovanpå brevlådorna ”en dryg hand hög”. Vi är extatiska och planerar skoteråkning för fulla muggar.

snö på en av infarterna till stugan

Snö på en av infarterna till stugan.

snö med handavtryck

Snö med handavtryck.

2 Comments

  1. saija

    Och så töar dte idag… :(

    Kan vi kanske fika i stan på torsdag? Skulle runt tolv-ett passa dig?
    Hör av dig isåfall, var alldeles för länge sen vi sågs nu <3

  2. Maria

    Skit-töande. :|

Comments are closed.