vimsig.com

fyra fester på en kväll

Vi hann med en massa roligheter igår. Vi hade nämligen två inbjudningar till festligheter här hemma samtidigt som det var dags för julbord med Mattias jobb. Och vilka är vi att inte ta vårt ansvar och gå på fest?

Inledde med för-öl hemma hos Mattias chef innan vi åkte upp till Dössberget där det var dags att vräka i sig mat. Väldigt trevligt som vanligt och jättegod mat. Efter det åkte vi hemåt och kikade in hos Björn och Sanna som hade bjudit in till Glöggorama. Också jättemysigt. Där fick vi också med oss fler människor som precis som vi tänkte ta en tur till pubkvällen i bygdegården. Där var det drag. Skulle vilja påstå att det var den mest lyckade pubkvällen som jag varit där på.

Och trots massor av fest igår mår jag prima idag. Det är fördelen med att vara chaufför det. Det och att vi slapp gå hem i halkan inatt.

2 Comments

  1. Anna

    Haha vad roligt, nu på lördag kommer jag göra en repris av dina festligheter :D Ska nämligen också på julbord på Dössberget och sedan hem till kompisar på glöggmingel. Därefter ut på krogen. Blir faktiskt mitt första julbord någonsin! Skönt att höra att maten var god, hehe.. 395 spänn liksom, better be worth it!

  2. Maria

    Kul. Det måste vara ett vinnande koncept. :g
    Dössberget brukar vara bra. Vi har varit där tre år i rad med Mattias jobb och förra året var vi där med vänner också. Plus att vi brukar äta vanlig mat där med när det är nåt företagarevent där.

Comments are closed.