vimsig.com

happy birthday hubby

Det här med födelsedagspresenter blir bara svårare och svårare år för år. Mattias klagar över att han inte vet vad han ska ge mig. Oftast önskar jag mig så pass stora saker att jag helt enkelt önskar mig bidrag till dem och han tycker att det är fantasilöst att ge mig pengar. Det kanske det är, men det är oftast det som gör mig gladast.

Det är svårt att komma på vad Mattias ska få med. Jag vill att det ska vara smarta saker som han behöver eller har glädje av. I det här fallet har jag velat i evigheter och Mattias fyllde i juli. Han å andra sidan har tyckt att det varit skitbra att jag inte gett honom något för då slapp han fundera på vad han skulle ge mig.

Fast nu finns det ett paket här som väntar på honom. Det är ju praktiskt taget sommarväder nu så vi kan ju låtsas att det är juli. Han får något jag vet att han kommer att ha nytta av och trivas med. Vad jag har fått av honom? Lilla Blå.

paket