vimsig.com

söka jobb och nytt självförtroende

På fyra dagar har jag nu fått tre mail där de tackar för visat intresse osv. Jag är inte road alls. Inte det minsta. Faktum är att jag är så less att jag bara känner för att sätta mig ner och grina. Jag avskyr att söka jobb. Jag avskyr att vara arbetslös.

2 Comments

  1. Jossan

    Åh, jag är också arbetslös så jag vet hur du känner! Fy fan vad det suger! Man ska vara så j-a självsäker och helst vara ngn sorts ubermensch.. Veta precis vad man kan och vill – och inte vara rädd för att göra reklam för sig själv. Usch!

  2. Maria

    Ja och det är svårt när man inte sitter på någon fantastisk examen som man kan flasha med dessutom. Jag försöker verkligen tala om att jag är fantastisk i mina ansökningar, men det hjälper inte tydligen eftersom jag aldrig blir kallad till intervju. :|

Comments are closed.