vimsig.com

jag kommer inte på nån bra rubrik

solnedgång från köksfönstret

Jag har inte gjort många knop idag. Det börjar bli kallt ute nu, så jag har dragit mig för att skrapa rutorna på bilen och åka någonstans. Det kommer å andra sidan att bli aktivare imorgon när det är dags för utvecklingssamtal och sen ska dottern hämtas från fest på kvällen.

Försöker råda bot på mitt sockerberoende. Idag är andra dagen utan Oboy. Funkar ganska bra. Jag vet inte om jag någonsin skulle klara att leva helt LCHF, men de senaste två dagarna har funkat även utan min största sockerkälla. Försöker hitta nåt bra enkelt recept på varm choklad. Jag dricker ju varken kaffe eller te och till maten dricker jag vatten, så om jag inte dricker Oboy eller choklad så får jag aldrig i mig nån vätska som smakar något och det känns lite fattigt till frukost och så.

finaste maken i världen

3 Comments

 1. Saija

  Testa den där blå förpackningen med choklad, vad tusan heter den… Hmmm…. Den är jättegod! En blå burk…
  Den innehåller typ inget socker tror jag men den är god.

 2. Saija

  Options! Där kom det!
  Annars har du ju även Canderels choklad: http://www.canderel.se/varaprodukter/choklad.html

  Lycka till! :party:

 3. Maria

  Tack för tipsen. Ska kolla i affären idag. :)

Comments are closed.