vimsig.com

en onsdag helt enkelt

Ute är det frostigt. Inne vaknade jag till kyla så dagens första blev att tända i kaminen. Jag får slåss om utrymmet i soffan med Jullan som tycker att det är mysigare att ligga inne och gosa än att flänga runt ute. Ett klokt val kan man tycka när Kisse kom in och var blodig över hela nosen. Jag gissar att han slagits med någon. Nu har jag katthår fastklibbat i Bepanthen på armen eftersom jag var tvungen att försöka göra rent såret. Han var ganska samarbetsvillig iaf tack och lov. Nu ligger han och sover på min säng. Jag tror att vi alla trivs bättre inne idag.

blodiga katten

2 Comments

  1. Linda

    Tack!! :)

    Stackars kisen, hoppas det ser bättre ut nu.
    Kram

  2. Maria

    Stackarn börjar får skorv på hela såret nu iaf. I övrigt är det mest vi som vojjar och tycker synd om honom. Han verkar rätt obrydd. Tror inte han har speciellt ont inte.

Comments are closed.