vimsig.com

i behov av drömtydning

Någon som är bra pådrömtydning? Vad sjutton betyder det när man är någon helt annan i drömmen. Som låt oss säga en man, lång och lite tafflig. (Lite som Marshall i How I Met Your Mother.)

Något som inte hade förändrats i drömmen var att jag sökte jobb. Jag har inte klart för mig exakt vilken typ av jobb handlade om, men kaxiga killen som var chef skrattade mer eller mindre ut mig inför alla andra, både de som jobbade där och ett gäng besökare som kom in precis då.

Jag var tacksam då att även mitt andra Marshall-liknande jag hade körkort och bil för då kunde jag fort köra därifrån. Förödmjukad och väldigt ledsen.

Så vad betyder drömmen?

2 Comments

 1. Linda

  Känns som det är ditt undermedvetna som dela önskar du hade bil så du kan fly ifrån dina problem (när du blev utskrattad och du åkte därifrån)

  Och att du var den mannen tror jag lite har att göra med en del av dig anser att det är enklare för män att finna karriär och ta sig upptå på stegen, men mitt i honom finns du, så du känner att det inte går bra ändå – fast du hade bra förutsättningar i dörmmen och var man.

  Du kan inte fly från dig själv, men sjunk inte på stegen neråt, du kommer hitta rätt. Precis som i ett förhållande, att man måste testa många skitstövlar innan man hittar den rätta…. =)

 2. Maria

  Har grubblat lite på det där nu. Bil har jag ju så att jag kan åka, men det handlar väl om ett mer känslomässigt flyende. Jag tycker att det är extremt jobbigt att vara arbetslös nu. Avskyr att känna hur det nöter på självförtroendet när man ratas av arbetsgivare.
  :worried:

Comments are closed.