vimsig.com

blixtvisit till stockholm

Det blev ju ett spontanbesök i Stockholm för mig. Dotterns pappa hade biljetter till Britney Spears och skulle ta med dottern och hennes kompis K ner dit. Så gick han och blev sjuk och jag fick rycka in för att rädda läget. Så vi har åkt tåg, shoppat, gått på konsert, bott på hotell, shoppat mer och sen åkt tåg hem. Ungarna var saliga över konserten, så det var klart lyckat.

Det kändes lite stressat att flaxa fram och tillbaka sådär när man hade tider att passa osv. Dessutom var det evigheter sen jag var i Stockholm senast. Inte så länge sen som jag först hade för mig, men senast jag var nere där (och då räknar jag inte att åka igenom för att åka färja och äta julbord) var -96 när Lucky Strike hade fest på O’Learys och vi var ett gäng som var nere där. Och det var ju typ bara en natt. Jag hade med andra ord inte åkt tunnelbana på 20 år eller så och jag hade inte knallat runt på stan på lika länge. En del saker är sig lika såklart och jag är enormt tacksam att jag spenderat så mycket tid där med pappa som jag har, annars skulle jag inte alls vetat vart jag skulle. Nu hade jag koll på det viktigaste iaf.

väntsaltåg

globenbritney