vimsig.com

totalt omkullkastade planer

Började dagen med att gå på auktion i Torsång. Jag är visserligen inte på jakt efter verktyg eller gamla traktorer, men det kändes trevligt att göra något med Mattias och dessutom komma ut lite.

auktionspryttlarauktionsbesökare

Mitt i all ringer dotterns pappa och lång historia kort, jag ska ner till Stockholm och gå på Britney Spears imorgon. Det var meningen att han skulle ta med dottern och hennes kompis men nu är det mitt uppdrag. Det har lett till en 26 mils tur idag för att hämta biljetter och annat, tågbokning och annan planering. Och Mattias offrade en dags arbete på garaget för det här. Kaosdag.

biltur i vackert höstväderskräpmat

Dagen avslutas med HCHF-mat av värsta skräpsorten och slappande framför tv:n. Och så måste jag packa lite också. Så finns det någon i Stockholm som vill träffas tro?