vimsig.com

den kallare årstiden är här

Jag har ju typ lite fel på termostaten i kroppen och har gått i t-shirt ute så sent som i förrgår kväll. Men nu tror jag att till och med jag börjar använda jacka. Temperaturen har nu klättrat upp på plusgrader, men det kändes inte så kul att titta på frosten på bilarna utanför. Tror bestämt att det är dags för vinterdäck snart.

frostad bil

Det märks på katterna också att det är kallare ute. Bägge två börjar vilja ligga inomhus och sova mer nu. Vilket är intressant då de fortfarande inte tycker om varandra. De senaste två nätterna har de ändå sovit inomhus. Kisse i kökssoffan och Jullan i vardagsrumssoffan. Skönt om de kan lära sig att vara inne utan att fräsa eller svära åt varandra.

Kartongen som båda katterna älskar är fortfarande kvar. Och av någon anledning har dottern lagt en av sina filtar där, så nu är den ännu mer oemotståndlig. Lägg dessutom till att den står knappt två meter från kaminen så det är varmt och gosigt där när man eldar. Perfekt sovplats för en kissemiss.

gosekatt i låda

nyfiken katt