vimsig.com

skitvecka rent ut sagt

Förra veckan började ju inte vidare bra ens. Och slutet av den var inte så kul heller. Sedan i fredags är jag arbetslös. Jag visste ju innan att det inte skulle förlängas. Arbetsbrist. Men det suger ändå. Så nu är jag hemma och jag är rastlös redan.

I helgen var jag, mamma, dottern plus dotterns kompis K till IKEA iaf. Jag körde med släp för första gången och det gick utan problem. Förutom att jag inte kan backa med släp då. Mattias bara skrattade åt mig för han fick ju hjälpa till här hemma på gården. Jag måste träna på det där, för jag vill ju klara mig själv liksom.

Överlag var lördagen den enda bra dagen senaste veckan. Anders + flickvän var hit och åt med oss på kvällen och det var väldigt trevligt. Och jag var fortfarande frisk.

Söndag kväll började jag känna mig hängig och måndag hade förkylningen blommat ut helt. Gårdagen verkade vara toppen på det hela när vänster näsborre och vänster öga rann nonstop. Ögat är fortfarande inte bra och jag ser ut som om jag gråtit mig genom en hel natt, fast bara på ena sidan av ansiktet. Jag är skitfrustrerad för jag vill verkligen inte vara sjuk. Inte alls.