vimsig.com

aj aj aj vad det svider

Idag svider armen. Och inte dåligt mycket heller. Jag skulle vilja påstå att det gör ondare idag än det gjorde under själva tatueringen igår. Och både jag och Katta Kvack skrivit om såsen förut. Känliga läsare behöver ju inte klicka nedan för att se bilderna. De är tagna i morse när jag tog av plasten. En blandning av vaselin, tatueringsfärg och blod typ.

2 Comments

  1. mirijam

    Åh, det blir ju hur fint som helst!!! Gud vad roligt med kurbits också, har jag inte sett innan!

  2. Maria

    Åh tack! :luv:
    Min tatuerare säger att hon fått göra en del kurbitsar på sistone, men det är bara jag och en till som vill ha en hel arm. Och den andra har inte bara kurbits utan typ dalahäst och karta m.m. Så min arm känns lite unik. :g

Comments are closed.