vimsig.com

om smärta och annan smärta

Igår var jag till naprapaten igen. Han konstaterade att det nog inte finns så mycket man kan göra åt min värk. Jag bör undvika att stå/gå mycket och att lyfta tungt tyckte han. Dvs mitt jobb. För det är ju det jag gör om dagarna. Så tyckte han att jag borde ha en pilatesboll för att träna skonsamt och stärka muskulaturen i rygg/mage. Och det köper jag helt. Jag har ju försökt träna förut, men vanlig träning på gym passar mig inte alls eftersom jag bara får ondare. Dessutom tycker min fibromyalgi inte om sån träning. Men jag har köpt en boll iaf och ska prova det. Tror att det kan vara bra för mig.

Imorgon ska jag iaf vålla mig annan smärta. Det är dags att fortsätta på min fina kurbitsarm. Jag hade ju tid den här veckan först. Men sen fick jag lov att omboka eftersom det blev schemaändringar på jobbet. Ny tid blev inte förrän i slutet av september vilket ju kändes trist när man är taggad och ser fram emot det. Men nu fick hon loss en tid åt mig tidigare och jag är jättelycklig. Så imorgon vid den här tiden har jag armen i plast och ont. Yay! Vill man vara fin får man lida pin. Någon som verkligen stämmer när det gäller tatueringar.