vimsig.com

onsdagen som var en torsdag

Fint att man är så daglös att man inte har koll på vart i veckan man är. Satt och pratade med mamma och sa något om fredagen. Imorgon sa mamma. Nej på fredag sa jag. Jo eller hur. Jag var helt övertygad om att det var onsdag idag.

Imorgon ska det handlas iaf. Vi ska spika tak på garaget i helgen och jag ska utfodra hungriga takläggare är planen. Som det ser ut nu så blir det en stor gryta med köttfärssås. Det tror jag att alla kommer att gilla. Man får ju passa på när man kan få hit ett gäng samtidigt så att man får upp det på en dag.

Efter att ha fiskat runt efter någon som ville spela Wordfeud är jag nu i full fart med att spela mot både Maria, Anna och Johanna. Man fastnar grymt i det spelet. Sen har jag en annan version igång där jag spelar mot Trish. Lite omväxling att köra på engelska.