vimsig.com

semestrigt

Jag har börjat röja här hemma. Började med att rensa i klädkammaren eftersom jag tänkte att man måste börja i den ände där det sedan ska stoppas saker från de andra rummen. Mitt största dilemma just nu är att jag vill fixa förvaringen bättre. Så nästa vända till IKEA har jag en lista på sånt som ska köpas.

Fast idag blev det lite paus i städandet. Jag tog en tur hem till Johanna för att hälsa på lite. Alltid lika trevligt. Passade på att handla också och efter det har det mest blivit soffsittande. Mest för att jag fick extremt ont nere till höger i magen. Det har gett med sig under kvällen så min gissning är att det var en cysta som brast. Det gör ju väldigt ont när vätska kommer ut i buken. Så nu tycker jag lite synd om mig själv. Det får man göra tycker jag.

Och så borde alla läsa det som Katta skriver idag.