vimsig.com

gamla bilar och massor av solsken

Jag bloggar uppenbarligen uselt när jag är på semester. Fast det kan ha att göra med att vi tillbringat en del av tiden med att bo i husvagn i Rättvik där det var dags för Classic Car Week. Vi åkte upp redan förra lördagen eftersom Mattias ville se lastbilarna på söndagen. Med oss tog vi dottern och hennes kompis K.

Vädret var varmt och soligt. Och jag tror inte att jag behöver berätta hur varmt det blir när fyra personer dessutom ska sova i husvagnen… I övrigt har jag bara planer för hur det ska bli bättre nästa år. Smartare packning och bättre organisering i husvagnen. Eller om man hunnit bygga ihop en husbuss. Det är iaf en plan som Mattias leker med nu när han bygger garage. Garaget är ju inte till för att parkera bilen i, det är till för att bygga, meka och ta sig an projekt i.

Den här helgen har vi bara njutit av vila och semester. Mattias börjar jobba imorgon igen. Jag ska försöka ägna siste semesterveckan åt att göra nytta här hemma. Om vädret tillåter ska jag passa på att måla fönster plus att jag tänkte organisera litegranna och göra ordning.