vimsig.com

lite jobb, lite vägg, lite fiske

Jobb på förmiddagen igår och när jag kom hem höll Mattias på att snickra på garaget. Det är så kul att se hur det växer fram. Första väggen sätts ihop liggande och vi sätter på asfaboard innan vi reser upp den. På det viset minimerar vi tiden vi måste hasa runt på utsidan där det lutar rätt brant ner mot elljusspåret.

blivande vägg

Det blev inte bara jobb, det blev nöje också. Fiske nere på bryggan hemma hos Tompa och Catherine. Och jag och Catherine myste i vardagsrummet och snackade bort kvällen. Slappt och skönt. Nästan som semester i förtid för mig.

fiskeprylar

min älskade fiskare

vacker utsikt

Man måste ju säga att det är vackert här. Vi bor visserligen inte så att vi ser ut över sjön, men vi har gångavstånd till den. Och möjligheten att kunna spontanfiska eller bara njuta av sol och bad är inte helt fel.