vimsig.com

mellan skolor

Så befinner sig dottern mellan två skolor. Hon har nu gått ut mellanstadiet och till hösten blir det ny skola och högstadium. Ungarna är både lite ledsna och spända inför framtiden. Har insett att det är fantastiskt mycket bättre att vara mellan två skolor än att vara mellan två jobb.

Själv har jag ont i knäna efter att ha krupit runt på golvet i kyrkan i jakt på fotovinklar. Tänkte att det vore bäst att föreviga det ordentligt nu när det var sista gången med den skolan. En annan gång ska jag ge mig in där och bara fota själva kyrkan. Fascinerande vilket jobb som lagts ner där.

tak

mer tak

ännu mer tak

ytterligare tak

Bland alla fioler och cellos som musikskolan utrustat sina elever med så hittade jag ett roligare instrument.

nyckelharpa

Kvällen spenderas med att göra inte vidare mycket. Likt Katta spenderar jag min tid med att svettas. Jag är inte riktigt skapt för värme över 25 grader. Det finns en anledning till varför jag aldrig längtat efter resor till Thailand, Grekland, Turkiet eller liknande. Jag vill gärna att det ska vara varmt nog att knalla runt i shorts och t-shirt. Jag vill inte att det ska vara så varmt att jag flyter bort.