vimsig.com

ett ovälkommet mönster

Jag har börjat inse att det finns någon slags mönster. De dagar då jag är ledig smäller huvudvärken till. Igår hade jag huvudvärk så att jag knappt kunde stå på benen. Förhoppningsvis är det bara så att jag anstränger mig en massa när synen blivit sämre och sen när jag är ledig så slappnar jag av och får huvudvärk. I vilket fall som helst längtar jag intensivt till det nya glasögonen är färdiga.

2 Comments

 1. m i l l a h . s e

  Det är inte så att du brukar dricka kaffe när du jobbar, och sen glömmer det när du är ledig?
  Maken hade sådär, men när han började dricka kaffe på helgerna blev det bättre – knasigt….
  Kram!

 2. Maria

  Jag dricker ju inte kaffe alls, så det är inte det iaf. Om man tänker koffein så dricker jag inte mycket cola heller, så jag tror inte att det är det som är problemet.

  Jag hoppas på förbättring när jag får nya glasögonen. De jag har nu funkar ju inte vidare bra längre. Jag har sett suddigt/dubbelt länge nu och inser mer och mer att det inte är normalt att se så här dåligt.

Comments are closed.