vimsig.com

är du inte normativ är du farlig

Hos Vildvittra kan ni läsa om Underbara Claras son och hans eventuella klädvanor. Och om att orakade ben så ofta anses vara ett politiskt ställningstagande. För min del är det mest lathet kan jag säga.

Ketchupmamman funderar på att köpa in läromedel i samma anda som Egmont skapar sina tidningar. För vi vet ju alla att alla flickor bara tycker om pyssel, söta pojkar och rosa. Pojkar tycker enbart om fotboll och tuffa prylar. Eller?

Och hos Mandragora hittade jag ett klipp från Daily Show där Jon Stewart pratar om Toemageddon och det klippet är så bra att jag måste lägga in den här.

Man kan undra vad det är i världen som gör folk så rädda för alla som inte följer normen in i minsta detalj. Är alla som inte är totalt fast i normen farliga? Jag bara skakar på huvudet.