vimsig.com

framgångar ute och inne

altan in the making

Vi (dvs mest Mattias) har fortsatt göra framsteg på altanen. Vi hoppas göra nog med framsteg för att kunna sitta på den på lördag när vi grillar. Jag önskar att jag kände mig mer säker på såna här saker så att jag kunde hjälpa till mer. Jag är rädd att sabba allt om jag börjar skruva och dona.

trallen skruvas fast

altanreglar

Fast idag har vi inte lagt en enda hand på uteplatsen. Istället har vi installerat nya tvättmaskinen. Efter att två maskiner gett upp (både Mattias gamla och min gamla) så har vi nu en ny på plats. Det är faktiskt en del av vår bröllopsgåva som vi nu får från mina föräldrar. Mycket välkommet när man har massor av tvätt och ingen fungerande maskin.

Den nya är underbar. Jag har klappat kärleksfullt på den flera gånger idag. Så snart jag kom hem från jobbet körde jag den tom enligt instruktionerna och nu går den igen med första maskinen tvätt. Underbart!

vackert i badrummet